Hádaj, kto to je? Filmová súťaž!
Chcete si zahrať, vyskúšať svoje filmové vedomosti a vyhrať zaujímavé ceny? Pripravili sme pre vás zábavno-vedomostnú súťaž s názvom “Hádaj, kto to je?”, ktorá prebieha od 10.9.2013 do 20.9.2013 na našej Facebook stránke. O čo ide?

Ak prejdete na Facebook stránku súťaže, môžete sa ihneď zapojiť. Vašou úlohou bude uhádnuť celé meno známeho herca alebo herečky len na základe fotografie ich očí. Ostatné časti tváre sú zakryté. Dokážete to? Ako poznáte vašich obľúbených hercov a herečky? Je tu šanca preveriť svoje vedomosti. Za odmenu samozrejme môžete vyhrať zaujímavé ceny, ktoré do súťaže “Hádaj, kto to je?” venovali naši partneri. O aké výhry pôjde?

V spolupráci s filmovým kanálom Filmbox a filmom Colette (aktuálne ho nájdete v slovenských kinách) sme pre vás pripravili 6 darčekových filmových balíčkov, v ktorých nájdete napríklad popcornovač, knihu k filmu Colette, frizbee a rôzne zábavné a zaujímavé darčeky. Presný zoznam výhier nájdete na Facebook stránke súťaže. Ako sa zapojiť?

Kliknite na Facebook stránku súťaže a ihneď sa môžete zapojiť do súťaže “Hádaj, kto to je”. Ak uhádnete meno herca a herečky na základe očí, ste v hre! Veríme, že šťastie sa usmeje práve na vás. Veľa úspechov a zábavy. Hrajte a vyhrajte!

Autor: Hlavný administrátor, dňa: 10. 09. 2013
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Povolené sú HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Viac informácií o možnostiach formátovania