Zoberte si nové filmy so sebou. Filmpro už funguje na mobiloch
Filmpro.sk je responzívny web

Asi pred mesiacom sme nasadili a stále testujeme novú verziu webových stránok Filmpro.sk, ktorá už používa moderný responzívny design. Výsledkom responzívneho designu je kompatibilita webu aj s mobilmi a tabletmi. Ako to vyzerá a čo vám to prináša?

Najväčšou výhodou je, že nové filmy už môžete sledovať aj na cestách vo vašom mobile. Stačí ak máte pri sebe váš telefón s internetovým pripojením. Ak si kliknete na www.filmpro.sk na vašom mobile, systém automaticky rozpozná, že pristupujete z iného zariadenia ako z počítača a design webovej stránky sa automaticky prispôsobí vášmu mobilu tak, aby ste nemuseli zväčšovať a zmenšovať stránku na obrazovke, a aby ste prístup k novým filmom mali ihneď. Preto teraz už prostredníctvom responzívneho designu má Filmpro trochu iné rozloženie na bežných tabletoch, mini tabletoch a na mobilných telefónoch.

Verzia webstránky pre mobily

V tejto verzii webu v hornej časti stránky nájdete okrem loga a základného popisu webu vyhľadávanie podľa kľúčových slov, kde zadáte hľadaný film a jedným kliknutím ho nájdete. Pod vyhľadávaním sú FilmBlog, prihlásenie na Newsletter a filmy na DVD. Pod ním ihneď máte prístup k filmovým aktualitám, filmom podľa roku a ostatným položkám menu. Pod touto sekciou sa vám ihneď zobrazia novinky v našich kinách. 

Ak si vyberiete konkrétny film, na detaile sa prehľadne rozmiestnia všetky údaje, na ktoré ste zvyknutí z počítačovej verzie webu. Aj trailery filmov môžete spustiť a taktiež pridať komentáre k filmom. Design mobilnej verzie vyzerá nasledovne:

 

Responzívny design - mobilná verzia webstránky Filmpro.sk

Ak máte pri sebe mobil, stačí ak oskenujete nasledovný QR kód do vášho telefónu a ihneď si môžete vyskúšať mobilnú verziu stránok. Uložte si ju aj do vašich obľúbených položiek.

QR kód webstránky Filmpro.sk

Verzia webstránky pre tablet a mini tablet

 Na tabletoch a mini tabletoch sa design inteligentne  prispôsobí vášmu zariadeniu. Snažili sme sa, aby používanie na tabletoch bolo rovnako jednoduché a prístupné ako na počítačovej verzii. Všetky údaje a funkcie sú prístupné, na ktoré ste zvyknutí.

 Responzívny design - verzia webstránky Filmpro.sk pre tablet

 Ak by ste zaznamenali nejakú nezrovnalosť alebo chybu, prosíme, napíšte nám do komentárov nižšie. Ďakujeme. Budeme sa snažiť vyladiť stránku čo najrýchlejšie. Tešíme sa s vami na všetky nové filmy.

Autor: Hlavný administrátor, dňa: 26. 10. 2013

Komentáre a diskusia

Sak to nejde
chcem to
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Povolené sú HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Viac informácií o možnostiach formátovania