Humoru nie je nikdy dosť!
Humoru nie je nikdy dosť!

Na Slovensku nevšedne známa a v televíznom programe pravidelne nasadzovaná humoristická dvojica v podaní Olivera Andrásyho a Eleny Vacvalovej natáča už druhú sériu relácie "Nikto nie je dokonalý." Mladí vnuci, vnučky, dedkovia, babky, rodiča skratka všetci, ktorým je humor blízky zanietene sledujú a mnohokrát nechápu „perliacich“ národovcov. Dvojica Eňa s Oliverom nás už niekoľko rokov sprevádzajú na televíznych obrazovkách a spôsobujú brušné kŕče. Jednoducho týchto komikov sa nedá v našich malých končinách prehliadať.

Svojský humor, veľa zábavy, uštipačné reči, ale aj podarená komunikácia medzi sebou a publikom. To sú charakteristické  črty moderátorskej dvojice z nedokonalej relácie a s dokonalo komickými odpoveďami. Pochopiteľne. Hovoríme predsa o Oliverovi a Eni, ktorí  majú už dlhodobo reláciu, ktorá za svoju históriu prešla už kadečím. Zmenila názov, vystriedala desiatky hostí a opýtaných respondentov z ulice, no nezabudlo sa ani na vizuálno - formálnu stránku. Pochopiteľne pôvodnú tvár, či charakter si zachovala do dnes. Jej hlášky sa stali nadčasovými perlami. 

Tragikomickí respondenti

Zábavný program pre mimoriadny úspech(viac ako 400.tisíc divákov v júni 2013 ) je vysielaný zásadne v "prime time". Pre nezasvätených v hlavnom vysielacom čase. Ako už bolo v úvode spomínané v súčasnosti sa točí druhá séria. Jej predchádajúca mala 23 dielov a bola nabitá.  Divák tejto show môže očakávať to najlepšie zo slovenských ulíc. Originálne odpovede s chuťou spomína medzi kolegami, ale takisto aj  doma. Rovnako je to aj u  študenta, ktorý si v škole zaspomína na komické odpovede, ktoré odzneli na ulici. Niekedy sa doslova zvykneme chytiť za hlavu, ako je možné, že opýtaný nepozná odpoveď na jednoduchú ba dokonca banálnu otázku. 

Niečo málo z obsahu show

Počas celej relácie zaznie 5 anketových otázok a pri každej sa vyspovedá 10 respondentov. Úlohou každého hosťa je uhádnuť, koľko z desiatich opýtaných správne odpovie. Zo skúsenosti z minulých relacií sa viem, že väčšinou sú to veľmi nízke čísla. Nakoľko sa úmyselne vyberajú najvtipnejšie odpovede. Niekoho to môže urážať, poprípade pobúriť, že na Slovensku nie sú rozumní ľudia, no divák, ktorý ma štipku nadhľadu sa dobre baví po celú dobu. Po vpísaní hosťovho číselného tipu na školskú tabuľu, sa Oliver zvykne pýtať v publiku na odpovede. Otázky sú častokrát veľmi banálne. V duchu pýtania sa na filmové postavy, štátne sviatky, rôzne chytáky, či vybrané slovesá sa diváci môžu pučiť na trefných odpovediach. O zábavu nie je núdza, pretože divák má po celú dobu vyčarovaný úsmev na tvári. 

 O moderátoroch...

Oliver Andrásy je nielen moderátor, ale taktiež aj scenárista a režisér. V oblasti zábavných žánrov žal úspech v reláciách ako Aj múdry schybí, Dereš i jeho zábavný debut Čo dokáže ulica mal vysokú sledovanosť a pozitívne ohlasy.  Jeho moderátorská kolegyňa Elena Vacvalová je vyštudovaná žurnalistka, ktorá sa dostala do väčšieho povedomia práve spoluprácou s Oliverom Andrásym v relácií Čo dokáže ulica. Odvtedy sa nevedia odlúčiť od seba. Relácia Aj múdry schybí prežila dlhých 13 rokov, kým skončila svoju púť. Môžu pracovať „single“oddelene? Buďme konkrétny.  Príklad zo života. Ktorý z nás si vie predstaviť Metallicu s absenciou  Jamesa Hetfielda? Nikto! Bola by to len stará, zatrpknutá dievka s nejasným životným poslaním.

Autor: Hlavný administrátor, dňa: 18. 10. 2013
  • Riadky a odstavce sa zalomia automaticky.
  • Povolené sú HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Viac informácií o možnostiach formátovania